Lakcímjáték a Best FM-en!  A csütörtök reggeli nyeremény  25 000 forint ! 

Országos hírek
A rendőrség azt is javasolja, hogy az utazás megkezdése előtt az autósok ellenőrizzék autójuk állapotát, ha még nem tették, szereltessenek fel téli gumiabroncsot, a gyalogos-átkelőhelyeket pedig körültekintően közelítsék meg.
A személyszállító vasúttársaságok 2013 óta kínálják három százalékkal olcsóbban az otthon nyomtatott vonatjegyeket, a minisztérium jóváhagyásával pedig újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre.
Ez nemcsak a szolgáltatási környezet fejlesztésére vonatkozik, hanem a saját családjaikban élő fogyatékos emberek életminőségének javítására is.
A szervezetek november 24-én 15 és 20 óra között, másnap 8 és 19 óra között, november 26-án pedig 8-tól 18 óráig várja elsősorban a tartós élelmiszeradományokat országszerte a nagyobb üzletláncokban.

A részvételi szándékáról november 17-ig hét város: Győr, Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Gödöllő, Eger és Debrecen tájékoztatta a minisztériumot.

Már harmadik alkalommal tartanak a magyar kormány támogatásával orvostovábbképző tanfolyamot kárpátaljai szakemberek számára.

A rendelkezést a hatálybalépése napján folyamatban lévő azon végrehajtási eljárásokban is alkalmazni kell, amelyekben a lakóingatlanokat a módosítás hatálybalépésének napján még nem ürítették ki.

A nyertesek maximum 50 millió forint támogatást kapnak, a projektek megvalósítási ideje három év.

A télen is lakott ingatlanoknál fontos, hogy a vízmérőaknát szigeteljék. Ugyanakkor azokra a vezetékszakaszokra is figyelni kell, amik kevésbé védett helyen vannak, ezeket is célszerű szigetelőanyaggal védeni.

Kisebb teher lesz januártól a helyi utazási bérleten, az Erzsébet-utalványon, a munkahelyi étkeztetésen, az iskolakezdési támogatáson, az önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári hozzájáruláson, de ez igazán a munkáltatóknak jelent előnyt

A mintegy 3400 megvizsgált személyautó több mint felének üzemeltetői az akció idejére már téli abroncsra váltottak.

Az influenza magas lázzal, rossz közérzettel, ízületi fájdalommal és súlyos szövődményekkel járhat.
A fórumsorozat során az előadásokat Süle Katalin, a NAK elnökségi szóvivője tartja a köztestület megyei elnökeivel közösen helyi termelők bevonásával.
A törvénykönyv jelenleg csak lehetőséget ad rá, de nem teszi kötelezővé a foglalkozástól eltiltást.
Több mint negyven benyújtott pályázatot tudtak támogatni költségvetési forrásból, ami negyven, népi építészeti örökséghez tartozó felújított ingatlant jelent.
A szak indításával olyan légiközlekedési szakembereket képeznek, akik alkalmasak és képesek a védelmi szféra haditechnikai és más szaktechnikai eszközeinek üzemeltetésére.
Fogyasztóvédelmi Együttműködés keretében a nemzeti fogyasztóvédelmi hatóságok szorosabb együttműködésben és több eszközzel vehetik fel a harcot a szabályok internetes megszegése ellen.
A 2018. január elsején induló, egy európai uniós projekt keretében megvalósuló kutatás a 2018. április elseje és 2019. március 31. közötti időszakban Magyarországon született gyermekeket vizsgálja.
Az idei támogatás összértéke 2,5 milliárd forint, jövőre már 5 milliárd lesz elérhető nyílt pályázaton.
A kertészet számára mintegy 90 milliárd forint áll rendelkezésre, több pályázati csomag révén.
Tíz járművet általános vizsgálatokra használnak majd, 10 pedig mammográfiás vizsgálatra lesz alkalmas.
A november elején elindult rendszernek jelenleg a finomhangolása zajlik.
A civil szervezeteknek - különösen a polgárőrségnek - helyismeretük révén különösen fontos szerepük van a fertőzött területek felderítésében, a prevencióban, a földtulajdonosok szemléletformálásában.
Az alkalmazásnak eddig több mint 30 ezer felhasználója van, és több ezer kutyát regisztráltak benne.
A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket a felhasználókat megtévesztő szereplők és oldalak ellen, amelyek félrevezető módon sugallják, hogy a Wizz Airt képviselnék.
Az új rendszer miatt hatalmas dugók voltak több országban is a határokon, ezért Magyarország ideiglenesen felfüggesztette a szigorított ellenőrzést.
A gyakorlatban csaknem 600-an, egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vettek részt.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
A szeretet azt mondja nekem, hogy én minden vagyok. A bölcsesség azt mondja nekem, hogy én semmi vagyok. És a kettő között, ott folyik az élet.


Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu