Országos hírek
A polcokról több mint 40 ezer doboz tejet vettek le, azokat egyelőre elkülönítették az áruházak raktáraiban.
A bárányhimlő elleni védőoltás várhatóan 15 és 18 hónapos korban, két részletben lesz kötelező.
A hatóság szigorúan lép fel a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.
Európában évente 400 ezren halnak meg a szennyezett levegő miatt, és még többen szenvednek légzőszervi, illetve szív- és érrendszeri betegségekben. A rossz levegő évente több mint 20 milliárd euró kárt okoz az európai gazdaságnak.

A gazdálkodók a hónap végéig még megköthetik a növénybiztosítást.

A multinacionális cégeknél meghirdetett gyakornoki pozíciókra is sokszoros túljelentkezés van.

Felhívják a vásárlók figyelmét, hogy a tejtermékek esetében fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére, és csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg.

A közlemény szerint csak az adóhatóságnál előzetesen regisztrált intézmény vagy szervezet kaphatja meg az egyházaknak és civil szervezeteknek május 22-ig felajánlható 1+1 százalékot.

Május végétől az alapítvány Egyszer Élünk Körútja is elindul.

A csaknem 150 ezer őstermelő és áfafizetésre kötelezett magánszemély közül eddig csak 67 ezren juttatták el szja-bevallásukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett.

A részletes tudnivalókról minden érintett fogyasztói közösség tájékoztató levelet kapott, de az információk megtalálhatók a Nemzeti Közművek honlapján is.
A fiúk a csütörtöki elődöntőben a 18 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így lettek a 26-os döntő résztvevője.
A visszahívásban más márkajelzésű, az áruházláncban forgalomba hozott fagyasztott spenót nem érintett.
A délutáni órákban már a nem hivatalos megoldások is elérhetőek lesznek a portálon. Holnap a középszintű történelem írásbeli érettségivel folytatódnak a vizsgák.
A legnagyobb spárgatermesztő körzet Ásotthalom környékén, illetve Kecskeméten található, de az utóbbi években a Nyírségben is egyre népszerűbb.
Az április 25-i atropin mérgezés óta a Nébih széles körben vizsgálja a fűszerköményt, laboratóriumába folyamatosan érkeznek a minták.
Az intenzív védekezés első lépése azokat a területeket érinti, ahol a legtöbb a szúnyog.
Az egyik legnagyobb kockázat az lehet, ha - felelőtlen emberi magatartással - a fertőzött területről élelmiszerhulladék kerül a házi sertések közelébe.
A NAV tájékoztatása szerint az érintett ügyfélszolgálatok munkanapokon 8.30-tól 18.00-ig, május 22-én 20.00-ig tartanak nyitva.
A tejben optimális, jól emészthető formában van jelen a fehérje, a tejzsír, a tejcukor és a kalcium hasznosulásához szükséges D-vitamin.
A barátságkutatásról szóló szövegértési feladatsor, míg a műelemző feladatok között József Attila és Szabó Lőrinc versei, illetve Balázs Béla meséje szerepelt az idei középszintű magyar írásbeli érettségin.
A légszennyezettség mindnyájunkat fenyeget, de a legszegényebb és legkiszolgáltatottabb emberek viselik a legnagyobb terhet.
Sok esetben a betegség kisgyermekkorban kezdődik, és a betegség gyakori oka az iskolai hiányzásoknak és a szövődményes légúti betegségeknek.
Az írásbeli vizsgákat május 4. és 28., az emelt szintű szóbeli vizsgákat június 7. és 14., a középszintű szóbeliket pedig június 18. és 29. között tartják.
A résztvevőknek csupán annyi a dolga, hogy igyekeznek egyre kevesebb csomagolóanyag felhasználásával terhelt terméket vásárolni.
A kémiai eljárást, vagyis a kifejlett szúnyogok számát csökkentő esti permetezést május 7-én kezdik. Hangsúlyozta: az ehhez használt irtószer emberekre, növényekre és melegvérű állatokra veszélytelen.Hirdetések:

A reggel gondolata:
Ne felejtsétek az élet semmiféle helyzetében, otthon vagy munkahelyen, egyedül vagy tömegben, éjjel vagy nappal, ünnepélyes alkalmakkor vagy egyszerű hétköznapokon, hogy mindegyikünk egyformán felelő...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu