Országos hírek
A kórházban jelenleg koronavírus-fertőzésre gyanús embert nem kezelnek.
Az adóhatóság idén is automatikusan, külön kérés nélkül elkészíti azok szja-bevallási tervezetét, akikről munkáltatói, kifizetői adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy egyéni vállalkozó.
Az előző két évben február 13. napján érkezett, idén kissé sietősebbre fogta, de a lényeg, hogy egészséges - már el is foglalta a fészkét.
Az EU Vészhelyzeti Koordinációs Központja minden EU-tagállammal szoros kapcsolatot tart, és koordinálja a szükséges védőeszközök Kínába szállítását.

Az utalványok 91,4 százalékát, 20 és fél milliárd forint értékben már beváltották.

Az utalványokat valamennyi jogosultnak szeptember 30-ig kiszállították, akkor indult a felhasználási időszak.

Az ottani követség mindent megtesz azért, hogy telefonon kapcsolatba lépjen velük.

A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek több mint 23 százaléka, míg több mint 7 százalék a 60 éven felüliek közül került ki.

A következő héten szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a digitalizálódó, okos eszközökkel teli világban mégiscsak a személyes kapcsolat a legfontosabb.

A szolgáltató honlapján bővebben írnak a csalók módszereiről, amire a felhasználók fel tudnak így készülni.

A pénzügyminiszter arra számít, hogy idén módosítják a törvényt, és még az idén, vagy jövő január 1-jétől életbe léphetnek a kedvezmények.

A tesztidőszak tapasztalatait beépítik az alkalmazásba és nyár végére mindenki számára letölthetővé válik az applikáció.
Azt kérik azoktól a magyaroktól, akik Hubej tartományba terveznek utazást, azt halasszák el. Ha pedig Kína más városaiba utaznak, kövessék a konzuli szolgálat honlapját és regisztráljanak konzuli védelemért.
A matricák személyesen és online, több felületen is megválthatók, többek között az állami útdíjszolgáltató digitális felületén.
Kína, a világ egyik legnagyobb műanyag-felhasználója bejelentette, hogy a tervek szerint 2020 végére nagyvárosaiban, 2022-re pedig minden városában betiltja a nem lebomló műanyagzacskókat. A piacokon ugyanakkor a friss árut még 2025-ig csomagolhatják műanyagba.
Az elmúlt hónapokban számos hír látott napvilágot az afrikai sertéspestis (asp) magyarországi megjelenéséről és terjedéséről. Számos olyan adminisztratív intézkedést kellett hozni, amelyek felhívták a figyelmet a magyar állattartó telepek állategészségügyi színvonalának emelésére és a szigorú rendszabályok betartására.
Bővült a kórházi ellátás során térítésmentesen igénybe vehető készítmények palettája is, és ugyanez elmondható a járóbeteg-ellátás keretében a kiemelt vagy emelt támogatással vényre rendelhető gyógyszerek köréről is.
A pályázatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kinevezett és működtetett, 10 főből álló szakértői kuratórium bírálja el.
Január 23-án határozzák meg a felvételi ponthatárokat.
Töröltek egy bekezdést.
Félreállt az autójával a szívinfarktusa után, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.
A tűzijátékok közül az 1-es és a 2-es osztályba sorolt pirotechnikai eszközöket magánterületen bármikor lehet használni.
Azokat az eszközöket, amelyeket nem használnak fel, január 1. után, 5 napon belül vissza kell vinni a forgalmazónak.
Azért van kivétel: mentességet jelent, ha egyenesági rokontól kaptuk az adott tárgyat.
Nem csak a főzéssel keletkezett hulladék, de sokszor a megmaradt készétel is a kukába kerül.
Elsőként zöld, azaz plug-in hybrid és elektromos autókra való rendszámból látni ilyet
A MÁV a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért azt javasolja az utazóknak, hogy a menetjegyet váltsák meg interneten vagy a mobilos applikációban, ahol 10 százalékkal olcsóbbak a jegyek. Továbbá a januári bérleteket is érdemes január 5. előtt megvenni.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Néha kialszik bennünk a fény, de aztán ismét felgyúl, ha találkozunk egy másik emberi lénnyel. Mindannyian óriási hálával tartozunk azoknak, akik képesek újból felgyújtani ezt a belső fényt.


Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu