Országos hírek
A Föld órája kezdeményezés 2007-ben indult Ausztráliából azzal a céllal, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak negatív hatásaira.
A csattanó maszlag gyomnövény fogyasztása azonnali panaszokat okozhat, példaként említették a pupillatágulást, látási problémákat, szájszárazságot kimerültséget és szomjúságot.
Csütörtökön lesz a víz világnapja. Ennek alkalmából országosan és több vízügyi igazgatóságon is lesznek különböző programok.

Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba fel kell tüntetni a kérelmező adószámát, és a „kamarai hozzájárulás” szöveget.

A változtatásra a diákoknak egyszer van lehetőségük.

A március 19. és 23. között tartandó tematikus héten a regisztrált intézmények maguk döntik el, hogy milyen foglalkozásokkal, játékokkal hívják fel a gyerekek figyelmét a vízfogyasztás fontosságára és a cukros üdítők káros hatásaira.

A családi táborokat az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervezi kormányzati támogatással, együttműködve többek között a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, a Katolikus Karitásszal, és a Máltai Szeretetszolgálattal.

A nyári időszámítás szabályait az Európai Unió 1996-ban egységesítette, majd 2001-ben irányelvben rögzítette.

A tájékoztatás szerint az ügyfélkapuval rendelkezők már egy hete hozzáférnek a NAV által elkészített adóbevallási tervezethez.

A nyugdíjasok a postástól személyesen vehetik át a küldeményt, de helyettük meghatalmazottjuk vagy közeli hozzátartozójuk is megteheti ezt.

A cél, hogy az utalványokat április közepéig minden belföldi lakcímmel rendelkező megkaphassa.
A tárcavezető megállapodást írt alá a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával a szervezet Jövőkép programjáról.
A kullancsok többféle betegséget okozhatnak, ilyen például a vírusos agyvelőgyulladás és a Lyme-kór.
Rétvári Bence szükségesnek nevezte, hogy azokon az 5000 fő alatti településeken is igénybe vehetők legyenek szűrővizsgálatok, ahonnan az emberek nehezebben vagy kisebb hajlandósággal utaznak el különböző szűrésekre.
Az orvosnál megjelent betegek kormegoszlásában lényeges változás nem történt, továbbra is több a fiatal betegek száma.
A korábbi stagnálást követően 2015-ben és 2016-ban nőtt az ország energiafogyasztása.
Ezért országosan a megszokottnál tovább tartanak nyitva a kormányablakok és az okmányirodák a választások előtt.
A kedvezményt a személyi jövedelemadóból vonják le, amit nyilatkozattal lehet kérni a munkáltatónál, vagy a személyijövedelemadó-bevallásban egy összegben is érvényesíthető.
A címet odaítélő bizottság szerint az Európa Sportfővárosa titulus segíthet Budapestnek abban is, hogy újra olimpiarendezési pályázatot nyújtson be, akár már 2032-re.
A múlt héten pedig arról is döntött a kormány, hogy a 130 ezer forintos emelést az alapellátásban dolgozó fogorvosokra is kiterjesztik.
Az adatlap kitöltése során felmerülő technikai jellegű kérdésekkel a KSH ügyfélszolgálatához fordulhatnak a szerveztek.
A társaság azt kéri, hogy a karbantartást megelőzően elővételben gondoskodjanak az autósok az útdíj-használattal kapcsolatos díjtermékek megvásárlásáról.
A helyzet 2017 januárja óta egész Európában tovább romlott, a betegség Romániában, a Moldovai Köztársaságban és Csehországban is felütötte a fejét.
Az ellenőrzés kiterjed a kábítószerrel és lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésére is.
Az elmúlt három évben a 2000-es címlettől felfelé mindegyik bankjegynek megjelent már a megújított változata, és a 10 000 forintos bankjegyet leszámítva a korábbi címletek kivezetése is megtörtént.
A földgáz biztonsági készletéről szóló rendelet 2017. október 31-től 1,2 milliárd köbméterben határozza meg a biztonsági készlet mértékét.

Hirdetések:A reggel gondolata:
A sikerhez vezető utat lépésenként kell megtennünk. Nem mindig láthatjuk világosan az út végét. Néha meg éppen csak azt a feladatot látjuk, ami közvetlenül előttünk van. Ám egy lépést mindig lehet lá...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu