Országos hírek
A Kossuth-díjas színművész, érdemes művész kedden, 87 éves korában hunyt el.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 70 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a települések programjaihoz.
Az évkönyv internetes melléklettel jelenik meg, ahol a kiadvány pdf formátumú változata mellett további feldolgozásra alkalmas táblák és fogalomtár is elérhető.
A Nemzetközi Aids Társaság \\\"izgalmas áttörésnek\\\" nevezte az eredményeket. Az új ellenanyag klinikai próbái 2018-ban kezdődnek.

Az említett határidő az olyan tavaly vagy korábban kötött szerződésekre vonatkozik, amikben a székhelyszolgáltató nem változott.

A most induló kísérleti program keretében 48 gyermekjóléti központ 20-40 millió forintos támogatásból 12 hónapon keresztül felkészíti az említett intézményeket az új feladatra

A cserkészet önkéntes, egy ifjúságnevelő közösség, ami nemre, származásra vagy vallási hovatartozásra való tekintet nélkül nyitott mindenki számára.

A termésátlag 2,7 tonna hektáronként, az olajtartalmak viszonylag jók, de kiugróan magas minőség nem jellemző.

A vizsgálatokban a megyei kormányhivatalok biztosítják a szakmai hátteret.

Az emlékkiállítással megkezdődött az a több hetes programsorozat, amivel a város köszönti nagy szülöttjét, díszpolgárát.

A Tiszán és mellékfolyóin is kisebb-nagyobb árhullámok várhatók, de mindenhol a készültségi fokozatok alatti tetőzésre lehet számítani.

Tájékoztató levélben figyelmeztetik őket arra, hogy regisztrálniuk kell ahhoz, hogy részt vehessenek a jövő év tavaszán tartandó magyarországi országgyűlési választásokon.
A programba öt vidéki – a győri, a debreceni, a miskolci, a szegedi és a pécsi – gyermekgyógyászati központ is bekapcsolódik.
Október 9-ig jelentkezhetnek négyfős középiskolai csapatok az idei PénzSztár versenyre
A részmunkaidősök a részmunkaidejük arányában részesülnek a juttatásból.
A Los Angeles-i és dublini egyetemről érkező oktatáskutató szakemberek előadását követően a résztvevők maguk is kipróbálhatják a gyakorlatban az esettanulmány-megoldást mint a problémamegoldást és a komplex, elemző gondolkodást fejlesztő technikát.
A településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciójára, többfunkciós közösségi tér létrehozására, fejlesztésére összesen 25 milliárd forint támogatást ítélt meg a Miniszterelnökség a nyáron.
A hazai pavilon koncepciójának középpontjában a napenergia, és az ezt hatékonyan felhasználó növény szimbólumaként az Élet Fája állt.
A Seuso-kincs szállításáról, annak útvonalának biztosításáról a Magyar Nemzeti Bank bevonásával a rendőrség gondoskodik majd.
Az érdekképviseletek egyebek mellett 25 százalékos béremelést és 15 százalékos létszámbővítést követelnek.
Az akció keretében lehetőséget adnak azon intézmények és magánszemélyek számára, melyek madármentéssel foglalkoznak, hogy nevelt, vagy gyógyult gólyáikat szabadon eresztés előtt még időben felkészíthessék az ezekben a hetekben leggyakrabban előforduló veszélyforrás, azaz a halált is okozó villanyoszlopok és légvezetékek elkerülésére.
A \"Ne hagyj az autóban\" elnevezésű kampány fontosságát és szükségességét az elmúlt évek sajnálatos tragédiái is alátámasztják. Évről évre történnek olyan esetek, amikor az emberek a napon parkoló autóban felejtik házikedvenceiket.
táblával jelzik az utakon, ahol fokozott lehet a vadveszély
A betegség megelőzéséről van egy 11 pontos lista, ez megtekinthető a NÉBIH honlapján
A fogyasztói árakban nem várható nagyobb emelkedés
A pótfelvételin azonban csak egy felsőoktatási intézményt és annak egy szakját lehet megcélozni
Már javában tart az idei parlagfűszezonHirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Elszállt, elillant az évek során. Őszökkel, tavaszokkal, Bűnökkel, bajokkal, Vándormadarakkal. Nem tudom, kivel, nem tudom, mivel, Nem tudom, hogyan, Micsoda percekkel, órákkal, tolvajokkal Il...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu