Országos hírek
Bár az influenza sokak számára elhanyagolhatónak tűnik, a legtöbb súlyos szövődményt még ma is ez okozza Magyarországon.
A hivatal már a decemberi időszakra vonatkozó bevallás alapját képező adatokat is megküldte az érintetteknek.
2018-tól a személyi jövedelemadó bevalláshoz hasonlóan a jövedéki adóbevallás tervezetét is a NAV csinálja.
A hatóság megkezdte a Magyarországra szállított termékek ellenőrzését.

Megújul a diplomás-pályakövető rendszer is.

Központi írásbeli vizsgát csak a gimnáziumok és a szakgimnáziumok írhatnak elő.

Rendezvényekkel kapcsolatos bejelentéseket, bűncselekményekkel kapcsolatos beadványokat, bejelentések és feljelentések megtételét is meg lehet már tenni elektronikusan.

A szalmonella baktérium súlyos hasmenést, gyomorgörcsöket, hányást okozhat, akár kiszáradáshoz is vezethet, ami kisgyermekeknél kifejezetten veszélyes lehet.

A Világíts rá! című pályázaton minden 10. életévét betöltött személy vehet részt, a pályaműveket, ami lehet vers, dal, rajz, vagy három perces videó is, január 17-től, február 23-ig küldhetik be.

A házasságkötések számának emelkedésével egyre többen igénylik az első házasok adókedvezményét is.

Az új gépkocsik folyamatosan érkeznek és állnak szolgálatba az ország különböző mentőállomásain. Hét évesnél idősebb mentőautó csak tartalékállományban állhat szolgálatba.

Itthon is kijelölték a megfigyelési zónát.
A pályázók vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.
A pályázatokat február 20-ig lehet benyújtani.
Az igazi veszélyt az jelentheti, ha rövid idő alatt nagy hőingadozások következnek be.
Az egyéni vállalkozóknak is segít az adóhivatal, az e-szja webes kitöltő felületének használatával az egyéni vállalkozók gyorsabban és egyszerűbben tölthetik ki szja-bevallásukat.
A kerékpárutak építésére 3,6 milliárd forint forrás áll rendelkezésre, a kormánydöntés szerint a már engedéllyel rendelkező kerékpárutak kivitelezése elindulhat.
A legnépszerűbb vizsgaközpontok díjai alapján egy középfokú komplex – azaz írásbeli és szóbeli- nyelvvizsga díja átlagosan 28 ezer és 32 500 forintba kerül.
Januártól újabb öt százalékkal emelkedik az állami fenntartású felsőoktatási intézményekben foglalkoztatott oktatók, kutatók és tanárok garantált illetménye.
A kézbesítő hátrahagy egy értesítőt, ami tartalmazza, hogy a Magyar Posta a küldeményt melyik kézbesítési ponton, meddig tartja a címzett vagy egyéb jogosult átvevő rendelkezésére.
A benyújtásához szükséges iratok a Herman Ottó Intézet honlapján elérhetőek mától egészen január 31-ig.
A projekt célja, hogy biztosítsa a szakmai megújulás lehetőségét, az innovációt és a perspektívát az ágazatban dolgozóknak.
A pályázatokat. január 15-én éjfélig lehet benyújtani.
Az ápolási díj alapösszege öt százalékkal emelkedik, valamint a tartósan beteg gyermeküket legalább húsz éven át otthon ápolók számára új támogatási forma lesz elérhető.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának összefoglalója szerint mostantól nő a gyed, valamint a diplomás gyed összege, és utóbbit az érintettek már a gyermek kétéves koráig igénybe vehetik.
Az új előírások szerint 2018 elejétől taxiszolgáltatás csak két oldalon két-két ajtós, légkondicionált gépkocsival nyújtható.
A bankszámlával rendelkezők még idén megkapják az összeget, a többieknek a postások január első napjaiban kézbesítik.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Ebben a három szóban, esik a hó, számomra az élet egyik legtitkosabb alapérzése szólal meg. Mintha azt mondanák: boldog lehettél volna, de elmulasztottad. Vagy ezt mondanák háromszor: haza, haza, haz...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu