Országos hírek
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint a január 7 és 13. között több, mint 19 ezer ember, az előző hetinél 75 százalékkal többen fordultak panaszukkal orvoshoz - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.
A leállás június 1-jén este 6 órától másnap reggel 8 óráig tart, informatikai karbantartás miatt.
Az adatok azt mutatják, hogy a lakosság körében egyre népszerűbbek az egyszerű, online megoldások, idén már csak minden ötödik bevallást küldték be papíron.
Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, tegnap a családja körében \"békésen távozott\". Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.

A Diákhitel 1-el nyelvtanulásra felvehető 500 ezer forint nagy segítséget jelent a hallgatóknak. Számításaik szerint idén kb. háromezer hallgató fogja igényelni a hitelt.

A rendezvény célja az űrtevékenységekkel kapcsolatos ismeretek átadása és az abban való aktív részvételre való bátorítás. 18-35 év közötti fiatalokat várnak.

A falas hívásért akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat a telefonáló. A tudatlanságból vagy szándékosan tett fals bejelentések azoknak az életét kockáztatják, akik valóban bajban vannak

A számlához tartozó csoportos beszedéseket, az adategyeztetés hiányában is teljesítik a bankok, azonban egyedi utalásokra, vagy pénzfelvételre nem lesz lehetőség. A szakértő szerint érdemes időben egyeztetni a saját bankunkkal és nem az utolsó pillanatra hagyni a műveletet.

Előzetes információk szerint csak azok a készítmények lesznek receptre felírhatók, melyeknél a biztonságos napi dózis nem haladja meg az 1200 milligramm ibuprofént, illetve a 600 milligramm dexibuprofént.

Emelt szinten jelentős erősödést mutat a mezőgazdasági és a turisztikai terület, ahogy az egészségügyi és rendészeti tantárgyakból vizsgázók száma is növekedett.

A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 60 százaléka, akár 750 ezer forint is lehet.

A felmérésből nyert információkat a KSH kizárólag statisztikai célra használja fel.
Egy hívás áfával együtt percenként kevesebb, mint 77 forintba egy elküldött SMS legfeljebb 25 forintba kerülhet. Az NMHH közleménye szerint a szabályozás előtt volt olyan hazai szolgáltató, ahol bizonyos EU-s országokba a nemzetközi hívás percdíjáért 100 forint, az SMS díjáért 70 forint körüli összeget számoltak fel.
A szervezet 23 helyszínen – például Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Egerben – rendezte meg programját, amivel a gyerekek és a család fontosságára hívták fel a figyelmet.
A gyógyszertárakban kapható kullancstesztet is érdemes elvégezni - javasolta, hozzátéve, hogy a teszt nem mutat 100 százalékos eredményt.
A jegyértékesítési rendszert a fogadó pályaudvarokon megerősítik, a különböző vasúti internetes keresőkben - köztük az Elvira oldalon és a vonatinfo mobilalkalmazásban, a www.mav.hu/keleti honlapon - a változást átvezették, ezért érdemes ezeket is használni a tájékozódáshoz.
Az arra érzékenyek idejében készüljenek fel és mielőbb keressék fel kezelőorvosukat - javasolja a Nemzeti Népegészségügyi Központ.
Az egységes adatszolgáltatást fokozatosan vezetik be a szálláshelyeken, márciusban már elindult az info.ntak.hu oldal.
Mentornak legalább öt éves vállalkozói tapasztalattal bíró, több fős csoportok irányításában gyakorlatot szerzett embereket keresnek, akik megfelelő kapcsolatrendszerrel bírnak. A programra jelenleg a toborzás zajlik.
Évente 140 ezer diák utazhat két hétre külföldre, a célra 90 milliárd forint áll rendelkezésre, ez tanulónként kétezer eurót jelent.
Az épülő Puskás Ferenc Aréna kivitelezője írásbeli kötelezettséget vállalt arra, hogy a stadion november 15-re elkészül.
Úgy változott idén a jogszabály, hogy a cafeteriafeltöltést követő második év május 31-ig fel nem használt egyenleget már nem utalja vissza a szolgáltató a munkáltatónak.
Az oktatók szerint azt többen is említették, hogy a középfokú feladatsorban váratlan nehézségekkel szembesültek. Olyan feladatszerkezetekkel találkoztak a diákok, amire nem nagyon készültek, ugyanis egymástól független adatokkal sok apró kérdésre kellett megoldást keresni.
Április 18-ig éjszakánként egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek majd, Hajdúsámson és Mátészalka között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat.
A pályázaton kiválasztottak egy hetet tölthetnek el fiatal gazdák által irányított gazdaságokban.
Amennyiben az e-mail címünk kikerült az adathalászok miatt, vagy spam adatbázisokban szerepelnek, azt könnyedén észrevehetjük, hiszen ebben az esetben sok kéretlen levelet kapunk fiókunkba.
A kétszintű ügyfélhitelesítés mindössze pár másodperccel hosszabbítja meg a NÚSZ Zrt. weboldalain (ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve hu-go.hu) az internetes vásárlás idejét.Hirdetések:


A reggel gondolata:
AZ IDŐ Túl lassú azoknak, akik várnak, túl gyors azoknak, akik félnek, túl hosszú azoknak, akik gyászolnak, túl rövid azoknak, akik örvendeznek. Ám azoknak, akik szeretnek, az idő nem számít.


Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu