Helyi hírek
19 programhelyszínnel és 250 fellépővel várja a bulizni vágyókat a debreceni Campus Fesztivál.
A magyarok - akiknek a vb-n az éremszerzés a céljuk - szombaton Montenegróval, vasárnap Norvégiával találkoznak még a csoportkörben.
A nyílt napot több mint 15 éve, minden évben megszervezi a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika.
Teljesen felújítják a gyógyfürdő melletti szabadtéri színpadot, a fürdő előtti parkot és 350 millió forintos költségből új szabadidő parkot alakítanak ki a városban

A 2-es villamosok is csak a Kálvin tér – Doberdó utca – Kálvin tér útvonalon járnak.

Az Eb-t 2022 januárjában, a tervek szerint hat városban rendezik meg, Magyarországon Budapest, Debrecen, Szeged és Veszprém, míg Szlovákiában Kassa és Pozsony lesz házigazda, a döntőnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.

A futsal, a kosár- és a kézilabda szakosztály, valamint a labdarúgó és a röplabda szakosztály tagjai is elismerésben részesültek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért.

A programra sikeresen bekerülők egyetemi tanulmányaik idejére bentlakási lehetőséget is kaphatnak.

Fő cél, a városok közötti gyorsforgalmi kapcsolat lehetőségeinek feltárása és a változatok kidolgozása. A Debrecen–Békéscsaba gyorsforgalmi szakaszt az Út-Teszt készítheti el.

Átépítési munkákat végeznek a Széchenyi utca és Kossuth utca valamint a Szent Anna és Miklós utca -kereszteződésekben.

A Campus Fesztivál szervezői a Facebookon jelentetették be, hogy a Scooter is fellép a 2018-as fesztiválon egészen pontosan július 20.-án pénteken este fél tizenegytől.

A 2018-as májusi és az első öthavi eredményeket örömmel összegezte: Londonba már heti 10, Eindhovenbe pedig heti 3 járattal ill. a többi úti célokra heti 2 frekvenciával.
Az idei évben nem ez lesz az első torna, ahol a Loki eSport csapata képviselteti magát, ugyanis május 5-én Budapesten két csapattal már letették a névjegyüket a cívis város fiai, a Honvéd, az MTK és az Újpest eSport csapataival egyetemben.
Az elképzelések szerint rácsatlakoznak majd a már meglévő utakra és bevonnák a kerékpáros vérkeringésbe a város külső részeit is.
Május 14 és 15 között került megrendezésre az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. közreműködésével megvalósuló SMART_watch projekt, soron következő konzorciumi találkozója.
4 napig tart majd a kirándulás
A volt kultuszminiszter szobra, annak a gróf Tisza István egykori miniszterelnöknek a szobra mellett áll, amit 1927-ben - még egy másik helyszínen - Klebelsberg Kuno avatott fel.
A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű, ennél már csak északkeleten lesz a hűvösebb.
A repülőtér fejlesztése is folytatódik. A 2-es szintű, nagyobb biztonságot és pontosságot adó műszeres leszállító berendezés telepítésre már elkezdődött és várhatóan 2019 év végén helyezik üzembe.
Pénztárcát vitt magával.
Az elsődleges adatok szerint ágybetét és lomok gyulladtak meg.
Az egykori debreceni agrárosok az ország minden tájáról eljöttek, illetve visszatértek erre a két napra alma materükbe.
A Nébih közleménye szerint a töki állattartó és húskészítményeket gyártó kistermelő két telephelyének egyikén több állatfajt is bejelentés nélkül tartottak.
Feltérképezik az Intelligens Szakosodási Stratégia, valamint azok végfelhasználóinak valós igényei közötti kapcsolatokat a térségben
A utca már 300 méteren megépült burkolathoz csatlakozva az utca végéig, összesen 90 méter hosszon kap szilárd burkolatot 4,25 méter szélességben a meglévő csapadékvíznyelők szintbehelyezéseivel együtt.
A pályázati licencdíjra 250 ezer eurót, a pályázati feladatokra pedig 18 millió forint támogatást határoztak meg.
Ez a kötelezettség azokra a gyerekekre vonatkozik, akik 2015. szeptember 1. előtt születtek, és még nem járnak óvodába.Hirdetések:


A reggel gondolata:
A nő a férfiakat bája által vonzza magához, és rossz tulajdonságai, által tartja meg őket. Ne tartozzál nőknek sohasem, de kölcsönt se adj neki. Tudniillik a nőnek kiváló memóriája van a követeléseib...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu