Helyi hírek
Csökkent az influenzások száma.
A sortág viszonylag még újnak mondható hazánkban, de folyamatosan fejlődik.
Az integrációnak köszönhetően az eddiginél szorosabb együttműködésben dolgozhatnak, ami mindkét szakma számára gyümölcsöző lehet
A kizárólag a Debreceni Egyetem dolgozóiból álló, négyfős csapat 211 kilométert fog teljesíteni futva a „magyar tenger” körül.

Részletek az unideb.hu oldalon.

Már régóta jól működik a kapcsolat az iskolákkal

Az állattartás nem csak időt, elszántságot, türelmet és gondoskodást igényel, hanem gondolni kell az anyagi vonzatokra is.

Érdemes figyelni a változásokra.

Példaértékű beruházás.

Az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenkit meg szeretnének szólítani.

A rendszeresen alkalmazott gyógyszereket, valamint a váratlan egészségi helyzeteket enyhítő készítményeket mindenki időben szerezze be.

Idén az ápolás, betegellátás, a pszichológia, a kereskedelem és marketing, valamint a jogász szakok voltak a legnépszerűbbek.
A Debreceni Országos Tavaszi Kirakodóvásárt május 13-án és 14-én a megszokott helyen tartják meg.
A projekt célja, hogy olyan üzemeltetési és infrastruktúrális hátteret biztosítsanak, mely révén a vállalkozások még költséghatékonyabbá és eredményesebbé tehetik az üzleti tevékenységüket.
A szemétszedés március 25-én lesz
Részletek az egyetem honlapján.
Részletek az unideb.hu oldalon.
A Kenézy campuson a traumatológiai fekvőbeteg-ellátásban is jelentős fejlesztés történt: az ortopédiai és a traumatológiai betegeknek kialakítottak egy külön szeptikus osztályt, ahol lehetőség van arra, hogy a fertőzött sebekkel ápolt pácienseket magas színvonalon kezeljék.
A téli, inaktívabb életmód után célzott gyógytornával, a különböző izmok munkájának összehangolásával kell felkészíteni testünket a sportolásra – emelte ki Némethné Gyurcsik Zsuzsanna, az egyetem vezető gyógytornásza.
A DKV közleménye szerint a Péterfia utca és a Thaly Kálmán utca kereszteződésében jövő héten keddig aszfaltozási munkákat végeznek, ez pedig érinti az 1-es villamosok közlekedését is.
A legjobb magyar női teniszező, a rangsorban 76. Bondár Anna egyébként 2020 júliusában igazolt a Hajdúszoboszló klubhoz.
Célja, hogy elsősorban a Debrecen külterületen élő nehéz sorsú családok gyerekei számára tartson foglalkozásokat.
Hajdú-Bihar az első.
Részletek: gondosora.hu
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Hajdú-Biharban tíz településen lesz háziorvosi ügyeleti rendelés hétköznap 16 és 22 óra között, szombat-vasárnap és ünnepnapokon reggel 8 és 14 óra között.
A reggeli és délutáni csúcsidőben 20 percenként indulnak járatok Debrecen és Püspökladány között.
600 ülőhelyet alakítottak ki, és a további 60 állóhellyel csaknem megkétszerezték az épület befogadó képességétHirdetések:

A reggel gondolata:
Mikor valakivel találkoztok, s hirtelenjében nem tudjátok, hogy köszönjetek e vagy sem, azt válasszátok, hogy köszönjetek. Ha olyan ismerőssel találkoztok, akiről biztosan tudjátok, hogy nektek köszö...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu