Helyi hírek
A debreceni gyár nyárra készül el, és évente több mint hatmillió magas minőségű csavarrugót és stabilizátort állít elő.
A március 24-ig tartó, hetedik alkalommal megrendezett kongresszusra csaknem 500 résztvevő érkezett a Kölcsey Központba.
A várost északról elkerülő út napi 14-17, csúcsidőben 20 ezer jármű átmenő forgalmától és az ezzel járó levegőszennyezéstől, por- és zajterheléstől szabadítja meg a várost.
A megállapodás alapján 2018-tól az egyetem kihelyezett tanszékeként képezhet jármű mérnököket.

A világnap idei kiemelt témája a szájüregi egészség és az általános egészség kapcsolata, fő üzenete pedig, hogy az egészséges száj több, mint egy szép mosoly.

Így azok is felismerik a bajt, akik nem hozzátartozók.

Az OMSZ jelentése szerint szombaton a késő délutáni, esti óráktól Debrecenben és környékén ónos és fagyott eső hullhat, ami miatt viszonylag rövid idő alatt több milliméteres jégbevonat képződhet az utakon.

A MÁV azt kéri az utasoktól, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg.

A Klinikai Központban továbbra is érvényben van a részleges látogatási tilalom. Ami érinti a transzplantációs, az onkohaematológiai, a szülészeti és intenzív osztályt, valamint a Gyermekgyógyászati Klinikát is.

A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít

Tűzgyújtás előtt mindig gondoskodjunk a tűz irányításához szükséges kézi szerszámról, illetve belterületen csak ott szabad kerti zöldhulladékot égetni, ahol ezt a települési önkormányzat rendeletben szabályozza.

A csarnok előtt több százan gyülekeztek, kígyózó sorok vártak arra, hogy bejussanak az épületbe.

Felgyújtotta az ágyát egy pszichiátriai beteg a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban vasárnap reggel. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, az intézmény együttműködik a hatóságokkal.
A kezelés hónapokig tart, a terápia után pedig a betegek visszajárnak a pszichoterápiára.
Az öt alkalommal végzett szűrővizsgálatok 22 települést érintettek, a vizsgált személyek száma meghaladta a 2500-at, ami a kárpátaljai magyar közösség mintegy két százaléka.
Budapestről és Debrecenből viszik a Costa Brava kedvelőit Barcelonába, de úgy, hogy a budapesti bázisról először egy rövid, 30 perces járattal átrepülnek Debrecenbe, s onnan Spanyolországba. Ez akár magyar belföldi járatként is értelmezhető.
Az extrém hideg miatt pedig holnapra Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megye kivételével az egész országra másodfokú riasztás van érvényben.
Több területen várható hófúvás, ennek veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az ország nagy részére köztük Hajdú-Bihar megyére is
A 32 éves férfit indítékai egyelőre ismeretlenek. Az eljárás megindult ellene.
Új nevet és új vezetőt is kap a Debreceni Egyetem böszörményi campusa.
Az alapkőletételre 2018 harmadik negyedévében kerül sor. A Continental 100 millió euró értékű befektetése a tervek szerint 450 új munkahelyet teremt majd.
A kivitelezés az elképzelések szerint 2018 második félévében, 2019 első negyedévében indul, és összesen 8 hónapot vesz igénybe.
A kérelmeket április 15-ig lehet benyújtani a Magyar Államkincstárhoz postai úton.
Az innovatív terápiás eljárások közül egyre nagyobb szerepe van az úgynevezett immunterápiáknak.
Ha a cserével együtt a gázvezetéket is át kell alakítani, akkor ezentúl a tervező ellenőrzi és igazolja, hogy a terveknek megfelelően kivitelezték-e a munkát
A fekvőbeteg osztályokon nőtt az influenzaszerű tünetekkel kezeltek száma, ezért a betegek védelme érdekében mától, visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el az intézmény teljes területére.

Hirdetések:A reggel gondolata:
A sikerhez vezető utat lépésenként kell megtennünk. Nem mindig láthatjuk világosan az út végét. Néha meg éppen csak azt a feladatot látjuk, ami közvetlenül előttünk van. Ám egy lépést mindig lehet lá...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu