Helyi hírek
33 európai ország 100 városa szándéknyilatkozatban erősítette meg a programokba való bekapcsolódását, ha 2023-ban Debrecen lesz Európa Kulturális Fővárosa.
A gyűjtés célcsoportja idén, a Családok Évében elsősorban a nagy családok, csonka családok és tartós beteg családtagot ápoló családok.
Németországban és Ausztriában egyenesen fenyőfa-katasztrófáról beszélnek, ami a magyar termelőknek nem jön rosszul: 1 millió fát visznek külföldre minden évben.
A speciális izomstimulátor a súlyos végbélfejlődési rendellenességben szenvedő gyermekek gyógyulását segíti azáltal, hogy javítja a szükséges műtétek eredményességét.

A leopárdmacska egy specifikus faj, igaz, hogy a házi macska rokona, de a hőmérsékletre, a páratartalomra nagyon figyelni kell az esetükben, a 20 Celsius-fok feletti hőmérsékletet szeretik.

A fedett piacot kamerarendszerrel látták el. A tetőn napelemeket helyeztek el, az épület pedig akadálymentesített.

Szántó László, a Hajdú-Bihar Megyei Élelmiszerbank Egyesület elnöke hozzátette, hogy egyesületté ugyan most alakultak, de az élelmiszermentést már több mint két és fél éve végzik. Minden nap 11 áruházból gyűjtik be a feleslegessé vált élelmiszereket.

Az útépítés ma kezdődött, és ha az idő engedi, december 15-én befejeződik. A felújítás forgalomkorlátozással jár.

A Közép-Tiszavidék, Szabolcs és Borsod számos településén az óvodás korcsoportokban a cigány gyermekek száma gyakran 60-90 százalék.

A Tisztifőorvos Facebook-oldalán ma azt írták, hogy a levegőhigiénés index alapján Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza levegőminősége egészségtelen.

A véradásra várják az egészséges legalább 50 kilógrammot meghaladó 18 és 60 év közöttieket, akik véradásukkal hozzájárulhatnak az ország kiegyensúlyozott vérellátásához.

Pénteken reggel nyolctól délután négy óráig több utcában várható áramszünet.
A háziorvosi rendelőkben több mint 6 ezer debreceni ellátása zajlik, míg a fogorvosi körzetekhez összesen csaknem 12.500 beteg fordulhat. Pályázati forrásból, 2,7 millió forintból új eszközöket is beszereztek.
Az önkormányzatok 2018. december 13-ig bírálhatják el a benyújtott pályázatokat.
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 13 éve működik Magyarországon.
Drága mulatság, ha nem intézkednek a diákok
A menetrendek hamarosan elérhetőek lesznek a DKV.hu oldalon.
A projektek elkészítése idén novemberében kezdődik, és az első információk szerint 2019. első negyedévében várhatóak.
Az országban mintegy 15 ezer gyermeket gondoz 5200 nevelőszülő.
A fogazat áttekintése mellett rákszűrést is végeznek a medikusok.

Az új, többfunkciós, modern és komfortos tanulóközpontban a hallgatók önállóan, vagy kis csoportokban is készülhetnek, emellett előadások és vizsgák helye is lesz az új épület.
A Timpex Nyíregyházi Lovasklub versenyzője a hajdúböszörményi ifj. Szabó Gábor, mára a magyar díjugratósport egének legfényesebb csillaga, kétszeres CSIO-győztes és készteres felnőtt magyar bajnok.
Az építkezés várható befejezése 2020 harmadik negyedéve lesz.
Az ember szúnyogcsípéssel fertőződik meg, a betegség emberről emberre természetes úton nem terjed.
Jelentős változáson esett át a Kossuth Gyakorló Arany téri épülete is.
A pótfelvételi eljárásban egy szakra és egy intézménybe lehetett jelentkezni, és jellemzően önköltséges képzésekből lehetett választani.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Novemberben nemcsak bőrünk érzékeny, hanem lelkünk is. Valami történik, ami nyugtalanít. A télbe úgy lépünk e napokban, mintha egy komor mondakör valóságosan életrekelt volna. A tél egyszerre mondakö...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu