Helyi hírek
Az ipari parkban egy-egy befektető legalább négy hektár területet vehet igénybe
A legtöbben a Bölcsészettudományi, valamint a Természettudományi és Technológiai Karon tanulnak.
A hétvégi Zamat fesztiválon az éttermek versengenek majd a legzamatosabb debreceni páros cím elnyeréséért, az amatőröknek pedig Vágod? címmel hirdetnek versenyt.
A debreceni Csokonai Nemzeti Színházban az Akikre nem volt méltó e világ című pályázat győztes alkotásából, a Menekülőkből olvasnak fel egy részletet csütörtök délután a társulat tagjai.

A határon túl élő magyar fiatalok felsőfokú képzését szolgáló program keretében pedig Beregszászon indított ápoló szakot a Kar.

Az 500 kilowatt névleges teljesítményű kiserőmű évente 15 ezer tonna szén-dioxiddal egyenértékű üvegházhatású gázt semlegesít.

Jelentkezés és meghallgatás a két színpad közös próbatermében, a DMK Belvárosi Közösségi Házában a Kossuth u. 1., szám alatt, hétköznapokon (szerda kivételével) 17 és 18 óra között.

A három nap alatt 4170 alkalommal tapasztalták a biztonsági öv használatának elmulasztását, ebből túlnyomórészt a járművezető nem kapcsolta be a biztonsági övét.

Az amerikai diplomatákkal az intézményben tanuló tengerentúli hallgatók képzési területeiről, az oktatási és kutatási megállapodásokról és az ösztöndíj-programokról is beszéltek.

A MODEM 11. születésnapja alkalmából egy rendkívüli programmal nyitják meg a Baltazár teret.

A szemétszedéshez a rendezvény honlapján (www.teszedd.hu) feltüntetett találkozási pontoknál is lehet csatlakozni. Debrecenben is lehet önkénteskedni.

A kulturális örökség napjai debreceni rendezvényeinek zárásaként G. Nagy Ilián Csaba királyfi című székely nemzeti rockoperája tekinthetik meg az érdeklődők vasárnap este Debrecenben, a Református Nagytemplom előtt, a Debreceni Hajdú Táncegyüttes közreműködésével és szintén a Kossuth téren tartják a VII. Debreceni Kézműves Fesztivált.
A Szent Koronát Budapesten, a \\\"nyáját terelő jó pásztort \\\"pedig Kálmánchelyen mutatják be.
A konferenciákon fontos információkat adnak át a szakképzés és felnőttképzés stratégiai kérdéseiről a tankerületek és az intézmények vezetőinek
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán reggel 7 óra körül E. Lajos édesanyját bezárta Petőfi téri társasházi lakásuk egyik szobájába, a folyosón ruhaneműket gyújtott meg, majd elment otthonról.
Idén is izgalmas programokkal várja nézőit a Színházak éjszakáján a debreceni Csokonai Színház, a rendezvénysorozat vásári komédiával indul
A Nyírség és a Hajdúság legszebb épített örökségeit keresi fel az a kerékpáros túra, amelyet a kulturális örökség napjai alkalmából rendeznek szombaton. A túrán ingyenes az idegen- és túravezetés, valamint kerékpáros szervízszolgáltatást is biztosítanak a szervezők.
Tavaly megduplázódott és ebben az évben is több mint 50 százalékkal emelkedett a Stipendium Hungaricummal felvett külföldi hallgatók száma a Debreceni Egyetemen. A 2017/18-as tanévben összesen 59 országból – a legtöbben Jordániából, Pakisztánból, Szíriából, Egyiptomból és idén először Dél-Afrikából, illetve Brazíliából – érkeznek stipendiumos diákok Debrecenbe.
Minden lakástulajdonos, bérlő vagy épp közös képviselő, számára lehetőség nyílik arra, hogy közvetlenül forduljon a katasztrófavédelemhez a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel
Az Európai Májkutató Társaság által létrehozott konzorciumba az Általános Orvostudományi Kar Gasztroenterológiai Tanszék májbetegekkel foglalkozó kutatócsoportja kapcsolódott be
A KÖN országos megnyitóját szeptember 15-én a debreceni református kollégiumban tartják, ekkor hirdetik ki az új szellemi kulturális örökségi elemeket is.
Az esemény egyik különlegességét adja, hogy egyik kiemelt témaköre a virtuális valóság, amellyel a világon elsőként a Debreceni Egyetem ezen a tanácskozáson foglalkozik tudományos színvonalon.
Az U19-es, vagyis ifjúsági válogatott Kiss Hunor Máté az ifik országúti futamán, míg az U23-as válogatott Peák Barnabás az országúti versenyen és az időfutamon is rajthoz áll majd
Eddig 300-an regisztráltak, közülük 94-en kötöttek szerződést, kedden pedig húszan írták alá a dokumentumot. A cél, hogy minél előbb felálljon a megye ezerfős százada.
Mintegy 2500 olasz cég van Magyarországon, de a következő években a kapcsolatok intenzív fejlesztésére törekednek a gazdaság mellett az oktatás és a kultúra terén is.
A városokban ugyanis fokozott kockázatot jelent a egy vírus-fertőzés, amit ugyan alapvetően szúnyogok terjesztenek, de vérrel továbbadható
A Debreceni Egyetemen a mentőszolgálat és a klinikai sürgősségi szakma együttműködését mind oktatási, mind pedig betegellátási szinten szeretnék még szorosabbra fűzniHirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Elszállt, elillant az évek során. Őszökkel, tavaszokkal, Bűnökkel, bajokkal, Vándormadarakkal. Nem tudom, kivel, nem tudom, mivel, Nem tudom, hogyan, Micsoda percekkel, órákkal, tolvajokkal Il...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu