Helyi hírek
Az elektromos autó és a távoli vezetőülés közötti kapcsolat az 5G-technológiájával valósul meg. A távvezérlésű technológia, valamint egy megbízható és kellően magas teljesítményű ötödik generációs mobilhálózat lehetővé teszi elméletileg bármely gépjármű, akár kamionok vagy daruk irányítását is.
Jelenleg az engedélyezési folyamatok zajlanak.
A DVSC gárdája megszerezte a harmadik helyet a bajnokságban, ami Európa Liga-selejtezőt ér.
Egy 15, két 16 és egy 17 éves fiatalt vettek előzetes őrizetbe . A rendőrség szerint a fiatalok május 13-án hétfőn megöltek Hajdúhadházon egy 66 éves férfit.

A munkákat a tervek szerint június 1-jén és 2-án végzik a társaság szakemberei.

Többek között Mikepércsen, Újfehértón és Nyíradonyban is elérhető lesz.

A munkálatok miatt június végéig lesz érvényben a forgalomkorlátozás, a Hajdúsámson felé vezető oldalon.

A Csokonai Színház és a hamarosan elkészülő Latinovits Színház is felkészül idegen nyelvű vagy idegen nyelven feliratozott darabok bemutatására. A találkozó nem verseny, de a produkciókat szakértői csoport értékeli.

A közös zsinat résztvevői elkötelezték magukat arra, hogy igyekeznek \"az evangélium hirdetésével, a közjóért való fáradozással és minden ember iránti szolgálattal, az igazságot szeretetben követve Isten nevének dicsőséget szerezni\".

A fesztiválnak Debrecenben a Kölcsey Központ és a Református Nagytemplom lesz a koncertek helyszíne - közölték a szervezők.

Ahhoz, hogy valaki leadhassa voksát érvényes okmányokkal kell rendelkeznie.

A részletek megtalálhatók a www.diakhitel.hu-n
220 ezer bevallást még várnak
Várhatóan 2022-ben avatják fel
Ha ők tudják, mi miért nem?

1934. május 17-én leplezték le a Főépület előtt lévő Egyetem téren az első, Méliusz Juhász Péter emlékére felállított szobrot.
A belvárosban több helyszínen várják majd az érdeklődőket a többi között családi és gyerekprogramokkal, játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal, bábszínházi előadással.
A május 18-i rendezvény ingyenes, de regisztrálni kell.
A rendőrök szerint az áldozattá válás kockázata jelentősen csökkenthető néhány óvintézkedés betartásával.
Ismeretlen személyek úgy keresnek fel háztartásokat, hogy az ivóvíz minőségét akarják vizsgálni. A Debreceni Vízmű Zrt. elhatárolódik minden nem hivatalos úton történő megkereséstől és csalási kísérlettől, ezért kérik a debrecenieket, hogy amennyiben ilyen esetekkel találkoznak, forduljanak a hatóságokhoz.
Nem sokára indul a nyaralási idény, így valószínűleg még inkább nőnek majd a számok. Az első chartergép Antalyába repül június 11-én
A hálózatba a tervek szerint többek között Debrecent, Pécset, Székesfehérvárt is bekapcsolják; ez a nyár közepéig további tíz töltőoszlopot jelent.
Az idei nyári színházi programsorozatban a helyi Csokonai Színház mellett tizenegy vendégtársulat produkcióját, összesen húsz előadást láthat majd a Nagyerdei Szabadtéri Játékok közönsége.
A személyautók mellett például versenyautókat, sport- és túramotorokat, honvédségi járműveket, erő- és munkagépeket, de kaszkadőrshow is szórakoztatja az érdeklődőket a kétnapos nagyerdei rendezvényen.
Hajdúnánáson a Kendereskertben május 11-én ünneplik ezt a jeles napot néphagyományok felelevenítésével. Citera és nótaszóval, néptánccal, pásztorételek főzőversenyével.
Papp László Debrecen, és Ujvári Imre Tiszafüred polgármestere egybehangzóan a két település közötti kulturális és turisztikai kapcsolatok bővüléséről beszélt. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője pedig azt mondta, a Tisza-tavi fesztiválon mindet megmutatnak amit a régió kínál: kultúrát, tájat, gasztronómiát.Hirdetések:


A reggel gondolata:
AZ IDŐ Túl lassú azoknak, akik várnak, túl gyors azoknak, akik félnek, túl hosszú azoknak, akik gyászolnak, túl rövid azoknak, akik örvendeznek. Ám azoknak, akik szeretnek, az idő nem számít.


Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu