Horoszkóp - 2018-07-21


Kos (március 21. - április 20-ig)
Jó formában van, könnyed napra van kilátása. Kedves bohémságaival mindenkit levesz a lábáról.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Szenzációs ötletei vannak, de képtelen egyszerre minden elgondolását megvalósítani. Sem ideje, sem energiája nem elegendő hozzá. Adja át magát az édes pihenésnek.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Önfeledt napra számíthat, élvezheti a pihenés örömeit. Ma bármit kedve szerint tehet, egy a fontos: ne hagyja ki semmiből szerelmét


Rák (június 22. - július 22-ig)
Vízpartra készül a hét végén, s már csomagol is. A napozókrémet, az enni- és innivalókat biztosan nem felejti otthon, de most nem ártana ha a telefont nem vinné magával.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Mostanában hatalmasakat veszekednek párjával. Vannak arra utaló jelek, hogy őszintén megbeszélik kapcsolatuk gyakorlati kérdéseit.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Megint új ötlettel áll elő. Most igazán elemében van. Tegyen félre terveiből későbbre, egyszerre ugyanis aligha valósíthatja meg mindet.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Átélheti élete legizgalmasabb szexuális élményeit. A barátai is igényt tartanak Önre, így mozgalmas hétvégéje lesz.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Kellemes időtöltésben lesz része, és alkalma nyílik arra is, hogy hasznos kapcsolatokra tegyen szert. Mozgalmas társasági életre készüljön.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Találkozik egy régi ismerőssel, akibe egykor szerelmes volt. Most elgondolkodik azon, miért is szakadt meg kapcsolatuk. Legyen nagyon figyelmes!


Bak (december 22. - január 20-ig)
Nem sok időt tud pihenéssel tölteni a hétvégi napokon. A körülmények úgy alakulnak, hogy állandóan tennie, cselekednie kell.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Olyan energikusnak érzi magát, hogy szinte szárnyal, észre sem veszi az apróbb akadályokat. Ha társaságba hívják, ne szabódjon, hiszen alig várja már, hogy körülrajongják..


Halak (február 20. - március 20-ig)
Az elért eredménye elégedettséggel tölti el. Nem érez fáradtságot. A hétvégét ne töltse a négy fal között.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu