Horoszkóp - 2018-05-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
A pénzügyek józan megfontolást, határozottságot és körültekintést igényelnek. Ne felejtse el a közmondást: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Kerülje a túlzott kifáradást.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Reggeltől estig nagyon sok feladata lesz, de fáradhatatlanul dolgozik, és sok mindent megold. Örömmel dolgozik, mert tudja, hogy a plusz munka plusz pénzt is jelent.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Azonnal javulnak a kilátásai, amint ráébred arra, hogy túl hevesen reagált egy problémára. Megfelelő megoldást is talált, csak türelem kell hozzá.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ön gyakran megelégszik azzal, hogy figyeli mások életét. Mozduljon ki a csigaházból, és teremtsen kapcsolatot új emberekkel.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Néhány munkafolyamatról egészen más a véleménye, mint a főnökének. Ez még nem jelenti azt, hogy ne tudjanak együtt dolgozni. A közös cél megvalósítása a lényeg.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ma sokkal megértőbben viselkedik mint az elmúlt időszakban. Jó taktika, hogy beavatja párját vagy más bizalmasát a gondjaiba.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Keményen dolgozik, hogy megvalósítsa céljait. Az élet most nagyobb kihívásnak tűnik, mint egyébként, de nem is bánja. Az erőfeszítések erősítik a hitét.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Itt a strandszezon, és Ön elégedetlen az alakjával. A kondícióját elsősorban saját eltökéltségével őrizheti meg, a gépek csak engedelmes eszközök.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Valósággal felszabadító érzés, ha kimozdul az otthonából. Felfedezi saját lényének szellemi oldalait. Feltöltődik energiával.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Vitába keveredhet egy apró dolog miatt, és Ön most nem hajlandó egyezséget kötni. Ha mindenképpen véghez akarja vinni tervét, nagy akaraterőre lesz szüksége. Legyen toleráns!


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Szeretne bizonyítani a munkában, de ez a nap nem a legmegfelelőbb arra, hogy versenyezni kezdjen a többiekkel. Aggodalmai azonnal eloszlanak, ha partnerével megosztja azokat.


Halak (február 20. - március 20-ig)
A körülmények megfelelőek egy hosszú távú program elkezdéséhez. Az Ön kritikus szavai nagy hatással lesznek társaira. A hite elismerést nyer.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu