Horoszkóp - 2019-07-16


Kos (március 21. - április 20-ig)
Bosszantó akadályokat kell legyőznie. Ne veszítse el a higgadtságát, inkább szívósan keresse a megoldást.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Vizsgálja meg alaposan, hogy a vágyai egybeesnek-e mindennapi tetteivel, mert néha úgy tűnik, önmaga ellen cselekszik. A Vénusz azt mutatja, hogy amit rég el szeretne érni, azt a közeljövőben meg tudja oldani.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Kicsit bizonytalan lesz a mai napon de ez az érzés hamar elmúlik és felülkerekedik Önben a tettvágy. Jobb is így mint tépelődni.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Jó formában van, remek tempóban halad. Ha tartani tudja ezt az iramot, megalapozhatja a jövőjét. Talál időt a szórakozásra is.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Érzékeny és sérülékeny. Elég egy félreértett mondat és máris úgy érzi, összedől a világ. Szerencsére könnyen kiengesztelődik.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ma a kellemes meglepetések és a gyors változások óráit éli át. Könnyen eléri célját, bár kisebb túlzásokba eshet. Ha elbízza magát, az önámítás áldozatává válhat.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Furcsa és váratlan helyzetbe sodródott, amelyből nehezen keveredhet ki. Legjobb lenne, ha egy kicsit magába nézne, és ne halogasson egyetlen lépést sem!


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Most a pénzügyi dolgok és a szellemi értékek vannak előtérben. Elveszítheti jövedelmét, ha túl sokat kockáztat.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ön és gyermekei között konfliktus alakulhat ki. Szabadságszeretete és öntörvényűsége ellenére túl szigorúnak bizonyul velük szemben. Engedje őket kicsit szabadon.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Nincs különösen jó formában, de ez nem jelenti azt, hogy nem elég lelkes. Kénytelen lesz kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy szűkebb társaságában jól érezze magát.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Rengeteg tapasztalatot szerzett, amit most remekül tud kamatoztatni. Életének egy korszakát lezárja, de bölcsen belátja, hogy amikor valami véget ér, lehetőség nyílik egy új dolog kezdetére.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Szükségét érzi annak, hogy bizonyos félreértéseket tisztázzon, oldja a feszültséget. Először is a lelkében tegyen nyugalmat, aztán jöhet a nagy beszélgetés ideje. Hajlamos arra, hogy illúziókat kergessen.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu