Horoszkóp - 2020-09-27


Kos (március 21. - április 20-ig)
Vállalkozó szelleme kockázatos is lehet. Ne hagyja magát bevinni a sűrűbe, igyekezzen átlátni a dolgokat ésszel és türelemmel. Bátorsága vagy figyelmetlensége miatt csalódás érheti.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Legyen határozott és éljen pedagógiai módszerekkel, ha néhányan rászolgálnak. Elismerésben részesülhet, ami egyfajta egészséges magabiztossággal ruházza fel önt.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Vigyázzon, nehogy eltévedjen az érzelmek sűrűjében. Ne gondolja naivan azt, hogy mindenki rokonszenvét sikerül megnyernie. Sajnos vannak kicsinyes, bosszúálló emberek is.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ez idő tájt a munkahelyén kell helytállnia. Ha fontos az állása, olyan feladatokat is vállaljon el, amelyeket legszívesebben visszautasítana. Az érzelmi élet sajnos, egy kicsit háttérbe szorul.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Akadályok nehezíthetik az életét még az is lehet, hogy valamiféle ostoba félreértés áldozatává válik. Tegye túl magát a napi gondokon!


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Vág az esze, mint a borotva, nem csoda, ha bosszantják a nehézfejűek. Másrészről: nem szabad beleavatkoznia mások érzelmi ügyeibe még akkor sem, ha úgy érzi. segíteni tudna.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Tapasztalnia kell, hogy egyesek hamar megváltoztatják a véleményüket, ha az érdekeik úgy kívánják. Jogos bizalmatlansága miatt nehezen megy most a kapcsolatok kialakítása.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Itt az ideje, hogy átgondolja a terveit, és ha szükséges, változtasson a részleteken. Most megengedheti magának, hogy valami biztosat felcseréljen egy ígéretes bizonytalanra.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Egy új szerelem miatt jelentősen megváltozhat az élete. Ha pedig egy kihűlt kapcsolat felbontásán gondolkodik, döntéséhez ne kérjen tanácsot, hagyatkozzon a megérzéseire.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A csillagok segítik abban, hogy tartalmas órákat tudjon a magáénak. Igaz, hogy a Bak az alkalmazkodásáról híres, most mégis jobban járna, ha átvenné a kezdeményezést valakitől.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Képes megújulni. Ha egy dolog már nem érdekli, könnyedén megszabadul tőle, és máris keres valamit, ami izgalomba hozza. így van ez a kapcsolataival is. Önt nehéz megtartani.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ha valami nehézsége van, ne másokat hibáztasson miatta, ideje lenne Önmagában keresni a hibát! Ha kapcsolatban él, nem lehet könnyű a pár- jának. Ne vádaskodjon alaptalanul, és gondolkodjon, mielőtt beszél!Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu