Horoszkóp - 2023-03-26


Kos (március 21. - április 20-ig)
Ezen a hétvégén mintha képes lenne belelátni az emberek lelkébe. Mindenkiben azonnal helyreállítja a lelki békét és harmóniát.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ha kimozdul otthonról a hétvégén és elutazik vagy kirándul, érdekes emberekkel ismerkedhet meg, akik egészen más értékek szerint élnek mint Ön vagy ismerősei.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Régóta ismeri már párját és tudja, hogy sokkal racionálisabb, mint Ön, ezért érvei közül is csak azokat hallja meg, amelyek az érzelmekre hatnak. Ha tehát azt szeretné, hogy megértse az Ön elképzeléseit célszerű ezeket ennek megfelelően megfogalmaznia.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Vigye el szerelmét egy ismeretlen helyre! Utazzanak el olyan vidékre, ahol még egyikük sem járt és ne keressék mások társaságát, szenteljenek egy kevés időt szerelmüknek.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Lepje meg kedvesét valami újdonsággal! ne praktikus ajándékot válasszon, hanem valamit, ami megmosolyogtatja párját. És mindenképp gondoskodjon egy finom vacsoráról is.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ne kövesse el azt a hibát, hogy összekeveri az embert a cselekedeteivel. Mindenki követ el hibákat és az emberek többsége tanul is belőlük.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
A párkereső Mérlegeknek jó kilátásai vannak olyan új ismeretségekre, amelyek tartós kapcsolattá is fejlődhetnek. Minden azon múlik, hogyan indul a viszony.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Kellemes és boldogító élményekre számíthat ezen a hétvégén társasági életében. Ön a társaság középpontja akárhová megy, az ellenkező nem képviselői körülrajongják és ez felpörgeti Önt.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Szüksége van rá, hogy elismerjék, ezért igyekszik mindenkinek a kedvében járni. A módszer úgy tűnik, működik, ugyanis az egész család elégedett és hálás.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Végre kint lehet a szabadban és ez olyan fajta szabadságérzéssel tölti fel, amelyet régóta nem érzett már. Ezt azzal tudná tovább fokozni, ha kipróbálna egy új sportot.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Nincs kedve ma harcolni az emberekkel, azt szeretné, ha békén hagynák, ezért mindenkire ráhagy mindent. ma legszívesebben egész nap csak édességeket enne.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Nem elég, ha látszólag elfogadja kedvese szokásait és hóbortjait! Engedjen neki szabad teret!Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu