Horoszkóp - 2017-03-22


Kos (március 21. - április 20-ig)
Jó napja lesz ma. Nagyon kreatív, de ezt nem mindenki méltányolja, sőt nem is mindenki érti meg, melyek a fő céljai.


Bika (április 21. - május 20-ig)
A mai napon legyen különösen óvatos üzlettársával, vagy közeli munkatársával, ha hivatalos ügyben tárgyal velük. A kockázatvállalásban a csillagok óvják, figyelmeztetik.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Lendületesen kezdi a napot, hatékonyan kezeli a pénzügyeket, s ezzel elismerést vív ki. Kerülje a konfrontációt azzal, akit szeret.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Kedvezően alakul a helyzete, sőt jutalom is kilátásban van. Bohókás barátja estére nagy vigasságra hívja.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Lehet, hogy barátai az utolsó pillanatban visszamondják a részvételüket azon a rendezvényen, amire Önnel együtt mentek volna. Mégse lépjen Ön is vissza, hiszen könnyű új társakat találni.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Lelkesedéssel várja az estét. Barátja, aki szokatlan eszméket vall, elmondja Önnek néhány gondolatát. Ne rejtse véka alá, hogy nem ért vele egyet .Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Egyik rokonát a jóindulat vezérli, amikor tanácsot ad, még akkor is, ha Ön nem ért egyet a javaslattal. Politikai pártállás most ne befolyásolja!


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Lehet, hogy ma kénytelen munkát hazavinni magával, de talán otthon jobban tud majd összpontosítani. A pihenésre mindenféleképpen szakít egy kis időt.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Valami, ami élete legnagyobb lehetőségének tűnik, valójában csak illúzió. Szabaduljon meg a rosszkedvétől, menjen ki az emberek közé, élvezze a természetet!


Bak (december 22. - január 20-ig)
Egy üzletet megvalósíthat annak a különleges képességének köszönhetően, amit nagyon szeretne hasznosítani. Legyen nyitott és befogadó.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Személyes elintéznivalóin túl családi kötelezettségeinek is eleget akar tenni. Mostanában túlságosan elfoglalt volt, de most van egy kis ideje a saját sorsán elgondolkodni.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Jól haladnak dolgai, érzi, hogy most mindent könnyebben elérhet. Munkájában örömét leli, hiszen ezáltal gondoskodhat önmagáról és szeretteiről.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu