Horoszkóp - 2020-04-10


Kos (március 21. - április 20-ig)
Újító ötletekkel áll elő, amelyek véghez vitelét siker övezi. Tárgyalás vagy üzletkötés során kompromisszumkészsége kerül előtérbe.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Sikerek várják. Szerencsés üzletet köthet, aminek alapja a gondos előkészítés, a partnerre fordított folyamatos figyelem.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
A hét vége közeledtével bús hangulatba kerülhet, ha bezárkózik. Ne hagyja, hogy a szomorúság eluralkodjon önön.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Egy korábban pontatlanul intézett fizetési kötelezettsége okozhat inkább gondokat. Személyes utánajárással megoldódnak gondjai.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
A mai napon olyan beszélgetésben lesz része, amelyben egy közös üzlet lehetősége is megcsillan. A fény mögött a valóságot is keresse.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Elég volt a hétköznapi robotból. Ma délután valami kellemes dologgal kényezteti el magát.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
A vártnál kevesebb eredményre számíthat. Barátai, ismerősei inkább nehezítik, mint segítik munkáját.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ma nagyon szervezetten lát munkához és bármire kész, ami a munkáját illeti. Később azonban egy személyes probléma megzavarhatja ezt a magabiztos légkört.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Vénusz nemcsak szívügyekben egyengeti a Nyilas útját, hanem anyagi helyzetére is kedvező hatással van. Hogy ma mindkettő egyszerre sikerül-e, az csupán az aktivitásán múlik.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Amint meghoz egy döntést, azonnal újabb célokon gondolkodik. Magánéletét tekintve végre biztos a saját érzéseiben, és tudja, hogy mit akar a másiktól.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Újdonságra és izgalomra vágyik, ezért hajlandó ismeretségeket, barátságokat kötni. Bolygója arra figyelmezteti, hogy a nagyon erős érzelmek megtéveszthetik.


Halak (február 20. - március 20-ig)
A túl sok munkavállalás miatt párkapcsolati gondokra kerül sor. A hét végi napokat érdemes lenne együtt tölteni, s egyben új energiákkal feltöltődni.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu