Horoszkóp - 2020-11-26


Kos (március 21. - április 20-ig)
Magabiztos, bátran dönthet fontos ügyekben, mert a szerencse mindenképpen Ön mellé áll. Hangulata és közérzete kitűnő.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Szerelmi kapcsolatok adódnak, egyik a másik után, de Ön képtelen megállapodni. Az idő pedig egyre csak múlik. Vigyázzon, nehogy későn ébredjen arra, ami már visszahozhatatlan.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Néha úgy érzi, hogy túl sokat kívánnak Öntől, amit el is vállal, de az biztos, hogy véghezviszi, ha beleroppan is. Kedvese rendkívül figyelmes, mindent észrevesz, félreteszi saját munkáját, csakhogy Önnek segítsen.


Rák (június 22. - július 22-ig)
A pénz, a kötelezettségek, a kapcsolatok nagy figyelmet igényelnek. Most már nem teheti meg, hogy nem vesz tudomást egy régóta húzódó problémáról.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Ön jobbítja magánéletét és az ünnepre készülődve csinosítja otthonát. Egy váratlan esemény azonban alapos felfordulást okoz otthonában vagy családi körben.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Mindenkinek szüksége van valakire, akit dédelgethet és aki őt dédelgeti. Ön most meg akarja találni ezt a tökéletes társat.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Ön hűséges és ragaszkodó. Most is a munka, az önmegvalósítás és a szerelem foglalkoztatja. Ne tágítson régi, bevált elhatározásaitól.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ön megtalálja a választ egy személyes problémájára. Ha egy kapcsolatnak vége szakad, ez annyit jelent, hogy nem tudta kiállni az idők próbáját.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Éljen aktívabb, sportosabb életet. Ezt Ön az utóbbi időben kissé elhanyagolta. Most szakít időt arra, hogy tevékenykedjen. Ez Önnek nem esik nehezére.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Környezetében jelentős változások történnek, próbáljon meg alkalmazkodni a körülményekhez. Arra nagyon ügyeljen, hogy az adott ígéretét ne szegje meg, bármi áron is teljesítse azokat.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ne ítéljen meggondolatlanul, bízzon önmagában, hiszen tapasztalhatta, hogy előérzete ritkán csalja meg. Nyugodtan dönthet fontos ügyekben.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Felépítheti a megkezdett dolgait. Remekül megold minden feladatot, még akkor is, ha korábban elképzelhetetlennek tartotta.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu