Horoszkóp - 2017-04-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
Főnöke alaposan leteremti, s nem átallja Önt tehetségtelennek titulálni. Sőt még alkatában is talál valami kifogásolnivalót, mert minduntalan holmi karcsúsítást emleget.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Szerelmével kibékül, de ezen kívül semmi jó nem történik ma. Persze az is valami, hogy elsimította a konfliktust, ám tisztában van azzal, hogy ez csak időleges megoldás.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Érdemes visszafogni az iramot. Ha segítő kezet nyújtanak, ne utasítsa vissza, később bőven lesz alkalma viszonozni azok tettét, akik most egy rántással kihúzzák a kátyúból.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Reggel kisebb családi vita alakulhat ki, ha elég ügyes lesz, még idejében megszökhet, s nem fajul veszekedésig a nézeteltérés.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Kissé szétszórt, mindenbe csak belekap, ám érdemben nem csinál semmit. Hagyja kiforrni a dolgokat, ne erőltesse, s akkor szépen a helyére kerül minden.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Csökkent önbecsülése miatt mindenkiben az ellenséget, tervei kerékkötőjét látja. Úgy érzi, az egész világ Ön ellen van.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Ne kísérletezzen trükkökkel, a számok átcsoportosításával, erre most nincs idő. Hívja fel adóügyekben jártas barátját, egyedül nem tudja megoldani a problémát.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Partnere révén olyan hírekhez jut, melyek segítségével sikeres lehet hivatásában. Megérdemel tehát néhány elismerő szót, sőt megtoldhatja valami aprósággal.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Amennyiben a párja Bak szülött, rá gyanakodni igazán butaság, ha ő kimond valamit, az úgy is van. Hűségéhez sem férhet kétség, ha valaki másfelé fordul érzelmeivel, azt önszántából közli.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Kedvetlenül indul munkába, úgy érzi, mintha kifacsarták volna. Ügyeljen arra, hogy a kollégáinak ne tűnjön fel az állapota, tegyen úgy, mint aki nagyon elfoglalt.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Váratlan látogató, csupa jó dolog várható ma. A találkozástól további kellemes fejlemények is várhatóak, csupán nyitottnak és fogékonynak kell lennie.


Halak (február 20. - március 20-ig)
A családi válságon túljutott. Anyagilag viszont nem áll túl jól. Kölcsönt csak a legvégső esetben kérjen.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu