Horoszkóp - 2019-05-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
Anyagiakkal kapcsolatban jó híreket kap, egy befektetés által úgy érzi, Öné a világ. Feladatait végezze lelkiismeretesen. Este pedig élvezze az olvasás, tévézés örömeit.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Kitűnő lehetősége adódik ma vásárlásra, amivel örömet szerez magának és szeretteinek. Ha házasságban él, boldog lesz párkapcsolata, ha még nem, akkor arra a felismerésre döbbenhet, hogy nagyon szerelmes.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Ne hagyja, hogy bárki megpróbálja rábeszélni Önt egy olyan tevékenységre, ami iránt egyáltalán nem érdeklődik. Élvezi egyik barátja társaságát, akivel remekül szórakoznak.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Még mindig vívódik, nehezen áll át az újabb hullámhosszra. Kedélye változó, egyik percben nyugodt, a következőben feszült, ideges.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Nehezen viseli, ha válaszút elé állítják. A harag rossz tanácsadó, ne tegye tönkre környezetét a dühkitöréseivel. Hallgasson az eszére!


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Keresi az okot, hogy megsértődhessen és visszahúzódhasson a világ zajától. Ma különösen hajlamos arra, hogy a bolhából is elefántot csináljon.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Nagy terveket sző, gondolatai csaponganak. Ám hamar kedvét szegik. Nehéz a sasokkal szárnyalni, ha pulykákkal van körülvéve.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Elkeseredett makacsságának nagy magányosság lehet majd az ára. Igaz, látszólag rengeteg ember veszi körül, de hamarosan kiderülhet, hogy nem mind barát, aki annak látszik


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Köpönyegforgatónak tartja azokat, akik megváltoztatják eddigi véleményüket. Ne háborodjon fel emiatt, lássa be végre, hogy mostanában mindenki úgy boldogul, úgy él, ahogy tud.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Rendkívül elfoglalt napja lesz ma. Anyagi helyzetét is biztonságos alapokra akarja helyezni, aminek most megtalálja a módját.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Próbálja meg élvezni a mai napot, még akkor is, ha egyedül érzi magát. Használja ki azt, amit a sors Önnek tartogat, és mutassa a lehető legjobb oldalát.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Jó híreket kap, és társasági életében is kedvezőek a kilátások. Győződjön meg arról, hogy környezetében minden rendben van.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu