Horoszkóp - 2018-03-24


Kos (március 21. - április 20-ig)
Bizonyára voltak már és szerencséjére lesznek is nyugodtabb napjai. Most úgy érzi, hogy az egész világ összefog Ön ellen. Nemsokára fordul a kocka.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Szerencsés új trend bontakozik ki az otthonát, ingatlantulajdonát illetően. Jelen pillanatban pénzügyei is fényesen állnak.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Ne menjen bele semmiféle spekulációba. Helyette fordítsa energiáit alkotó gondolkodásra, tervezgetésre.


Rák (június 22. - július 22-ig)
A hét végén még mindig sok tennivalója lesz, annyira, hogy hajlamos lesz szinte félholtra dolgoznia magát. Túllőtt a célon, s ennek most viselnie kell a következményeit.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Pocsék hangulatát az időjárás okozhatja. Családja jó szándékú segíteni akarását ne utasítsa vissza!


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Önnek mindig szüksége van a szeretteihez és a barátokhoz való közelségre, hogy éreztesse velük az összetartozást. Ma új emberek megismerésére törekszik.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
A házasságon gondolkozik, és azon, van-e szükség ez ügyben „papírokra”. Van-e értékrendje, amelyek visszaemlékeztetnek más napokra, nevezetesen, amikor az Ön szülei egybekeltek?


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Egy távol élő ismerőse hívhatja ma telefonon, hogy elcsevegjenek múltról, politikáról és mindenféle érdekes újságról. Úgy véli, személyesen is felkeresi őt.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ha Ön nem tud gondoskodni a testéről, akkor a teste sem tud gondoskodni Önről. Egy divathóbort szerinti diéta csökkenő vitalitáshoz vezethet, és végső soron megint súlygyarapodáshoz.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Vegyes előrejelzéseket mutatnak a csillagok mind munkában, mind a magánéletben. Érhetik csalódások, vagy éppen ellenkezőleg, sikere is lehet.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Nagyon jó napja ígérkezik, különösen munka és karrier szempontjából. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy részt vegyen a közösségi életben, és vidáman szórakozzon.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Roppant kreatív módon gondolkodik, de talán túlságosan is optimista vagy pénzügyeket vagy egy befektetést illetően. Álljon készen új ötletekkel, és legyen képes a gyors változtatásra.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu