Horoszkóp - 2024-07-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
Most ne hallgasson megérzéseire, mert tévútra jut. Túl sokat fantáziál, a baj nem is létezik, csak saját képzelete szüli.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Egy váratlan fordulat új lendületet ad álmai megvalósításához. Vagy pénz áll a házhoz, vagy olyan ígéretet kap, amelyet készpénznek vehet.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Járjon barátaival szórakozni. Bővítse ismeretségi körét, vegyen részt izgalmas rendezvényeken, ahol emberekkel találkozhat.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Nincsen sürgős dolga. Nézze át, mik a lehetőségei biztosítások kötésére, az orvosi ellátásra és a takarékosságra.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Itthon változatos az időjárás, talán ezért is tervez távoli helyre utazást. Lehet, hogy egyik barátja kedvezményt tud szerezni, így olcsón utazhat egy csoporttal.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Minden erejével azon van, hogy sikerüljön határidőre befejezni a munkáit. A nap huszonnégy órája se lenne elég, hogy minden kötelezettségének eleget tegyen.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Szeretne minél teljesebb életet élni, ezért mindent kipróbál, amiben fantáziát lát. Járjon el strandolni és szórakozni is, mindig remekül fogja érezni magát.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Meghívásra számíthat egy távolban lakó ismerősétől. Ha eleget tesz a meghívásnak, utazása során hamar összejön egy románc.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Nem igazán érdekli most a munkája. Olyan régi ügyekkel bajlódik, amiket már le kellett volna zárnia ahhoz, hogy továbbléphessen.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Rengeteg új benyomás éri, sokan forgolódnak Ön körül. Mielőtt véleményt alkot és mond, gondolja át. Rugalmasnak kell lennie.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Teremtsen egyensúlyt lelkében. Legyen bölcs, derűs és könnyed, az esetleges sérelmeit, kellemetlen emlékeit végleg felejtse el.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ki kell alakítani magában az önbecsülést, és bíznia kell saját értékeiben. Az önmagáról kialakított kedvező képpel azt az érzést kelti másokban, hogy tiszteljék, értékeljék.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu