A Lakcímjáték nyereménye hétfőn reggel már 35 000 Ft!   

Horoszkóp - 2019-11-17


Kos (március 21. - április 20-ig)
Szereti a nyüzsgést, ha emberek között lehet. Könnyen teremt kapcsolatot, nincsenek gátlásai. Kíváncsisága által veszélyes helyzetbe kerül.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Munkájában precíz és pontos. De vasárnap azért mégse kellene dolgozni! A körülményein nehezen változtat, a megszokott dolgokhoz ragaszkodik.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Igen rapszodikus hangulatban van. Elvárásai a családdal szemben túl magasak, emiatt vita kerekedhet.


Rák (június 22. - július 22-ig)
A munkahelyi problémák miatt otthon sem tud teljesen kikapcsolódni. Helyzetét megnehezíti egy kellemetlen pletyka is. Ne törődjön túlzottan az intrikákkal! Lazítson!


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Az alkotó kedvű Oroszlánok kiélhetik magukat. Szándékukat senki nem keresztezi. Észrevétlenül múlnak az órák, estére jól eső fáradtságot érez.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Anyagiakkal vagy egy ingatlannal kapcsolatban vitatkozik a családtagjaival, házastársával. Legyen következetes, ugyanis ha logikusan érvel, előbb-utóbb meggyőzheti őket a saját igazáról.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Sajnos a saját bőrén tapasztalhatja, hogy nem mindig fenékig tejfel az élet. Kisebb-nagyobb problémák adódhatnak a nap folyamán.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Végre kellemes napja van, most a hobbijának hódolhat, vagy sportolhat, kirándulhat. Mivel akkor érzi jól magát, ha erejét az utolsó cseppig kihasználja, nem biztos, hogy a párja tudja majd tartani a tempót.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Minden oka megvan arra, hogy optimista és bizakodó legyen. Terveihez nemcsak támogatókat, hanem szövetségeseket is talál.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Elszántsága meghozza a remélt sikert. Készítsen tervet a következő napokra, és tartsa magát a programjához. Ha ez sikerül, akkor a figyelem középpontjába kerülhet.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Rengeteg új ötlete van, ráadásul lendületes. Első látásra talán egoistának tűnik, pedig valójában jó szívű.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Megértésre, harmóniára törekszik. Imád társalogni, de ma még az átlagnál is zárkózottabb. Nincs olyan ember, akit közel enged magához.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu