Horoszkóp - 2021-03-01


Kos (március 21. - április 20-ig)
Egy közösségi programba vonják be, aminek nagyon örül. Az esti órákban viszont törődjön a családi és az otthoni ügyekkel. Kerülje a konfliktust!


Bika (április 21. - május 20-ig)
Kicsit nyugtalannak érzi magát magánügyek terén. Igyekezzen megőrizni az önkontrollját. Különösen kerülje a vitát.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Használja ki kreatív ötleteit! Semmi spekuláció, fölösleges költekezést ne tegyen! Az estét teljesen a szerelemnek szentelheti, párkapcsolata szépen alakul.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ma időt szakít arra, hogy átgondolja az életét. Úgy ítéli meg, hogy akkor használ saját magának a legtöbbet, ha mások javára dolgozik.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Előfordul, hogy tévesen kalkulál, vagy nem vesz észre olyan részleteket, amelyek fontosak. A munkahelyén és család körben is követelmény, hogy kiemelkedően jártas legyen a tárgyalásokban.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Úgy érzi, most vagy soha! Még olyasmibe is beleavatkozhat, amihez egyébként semmi köze. Ne csodálja hát, ha magára haragít néhány embert.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Nagy ígérgetések és az ezzel kapcsolatos hiszékenység is szerepet kap a héten. A szerelemben a túlzott aggodalmaskodás érzése hatalmasodhat el Önben.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Néhány régebbi problémájával kapcsolatban lényegesen tisztábban látja a helyzetét. Pénzügyeiben egyfajta lassulás tapasztalható, takarékosságra figyelmeztetik a csillagok.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Mozgalmassá válik az élete. Most jön az időszak, amikor könnyedén a csúcsra törhet és ebben a szerencsének is része lesz.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A hangsúly a kapcsolatokon van. Mielőtt reagálna valamilyen hírre, győződjön meg előbb a tényekről.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
A bolygók előrejelzései vegyesek. Előnyösen befejezhet egy alkotó vagy pénzügyi tervet, de a nap nem kedvez bizalmas ügyeknek.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Hivatalos ügyei simán alakulnak, de pénzügyi vita adódhat. Ösztönző megbeszélései lesznek, és partnerével is döntésre jutnak.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu