Gyümölcsök és zöldségek bemutatása és népszerűsítése az EU belső piacán
2022-04-05 - 18:42:24

Sajtóeseményt tartottak Budapesten, 2022. március 23-án, szerdán a Mamaison Hotel Andrássy Budapestben. A hazai élelmiszerszektor képviselői, a zöldség-gyümölcs nagykereskedők, valamint a helyi média újságírói megkóstolhatták és megismerkedhettek az európai gyümölcsök és zöldségek minőségi jellemzőivel. 
Az eseményen Katerina Michou – a promóciós kampányt végrehajtó szervezet, a NOVACERT LTD projektmenedzsere rövid bevezetőt tartott és tájékoztatta a vendégeket a MEDITERRANEAN COMBO programról. 
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Doukas Marinopoulos, a budapesti görög nagykövetség gazdasági és kereskedelmi részlegének vezetője, valamint egy rövid köszöntőt is mondott. 
A program kedvezményezettjei nevében Douloumis Xenofon, az "Anatoli" - Ierapetra Crete Mezőgazdasági Szövetkezet igazgatóságának tagja beszélt, megosztva a legfontosabb témákat a mezőgazdasági együttműködésről és a promóciós kampányról. Kitért az Európai Zöldség minőségére és biztonságára, valamint a technológiailag fejlett termelési módszerekre is. 
Végül Milassin Ákos, a Testnevelési Egyetem adjunktusa - aki a rekreációs folyamatokra és az egészséges életmódra specializálódott a sportoláson és étkezésen keresztül - beszélt az európai gyümölcsök és zöldségek táplálkozási előnyeiről. 
Az előadásokat követően európai gyümölcsökből és zöldségekből álló vacsora fogadta a vendégeket. 
Ezzel egyidőben, március 22. és 24. között a program a Sirha Budapest Kiállításon (Hungexpo, A F3 csarnok) vett részt, megosztva az európai zöldség-gyümölcs termelés kiváló minősége iránti tudást és szenvedélyt! 
A „Gyümölcsök és zöldségek bemutatása és népszerűsítése az EU belső piacán” című, „Mediterranean Combo – Kiváló minőségű gyümölcsök és zöldségek Európából” alcímet viselő promóciós program célja, hogy tájékoztatást adjon a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően termesztett, egyedülálló minőségű és ízű európai gyümölcsökről és zöldségekről a célországok fogyasztói és szakmai képviselői - élelmiszeripari szakértők, kis- és nagykereskedők - számára.

 További cikkek a témakörből
A húsvéti sonka és tojásdrágulás után, a zöldségekért is többet kérnek a hazai piacokon
2022-04-10 - 10:37:25
15 éve nem volt ilyen magas az infláció
Jön Magyarországon az új rendszámformátum
2022-05-20 - 15:33:22
Július elsejétől!
Hímes tojás készítők figyelem! Húsvétváró programot hirdettek számukra
2022-03-30 - 12:57:52
A fotókat 2022. április 10-ig várják, a beérkezett alkotásokból pedig virtuális képsorozat készül az ünnepre. Nemzetünk hímes tojásai facebook oldalon találnak részletes leírást.
Az éghajlatváltozás és a környezet károsodása korunk legnagyobb kihívásai
2022-03-22 - 15:43:01
A környezet érdekében az embereknek világszerte változtatniuk kell a mindennapi szokásaikon

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu