Elindult Debrecen új kulturális Facebook-oldala
2020-03-21 - 17:28:11

Az új oldal célja, hogy egyrészt Debrecen lakosai körében erősítse a kultúra összetartó erejét, másrészt, hogy még szorosabbra fűzze a szálakat a határokon inneni és túli közösségekkel a virtuális térben is.

Elindult a debreceni önkormányzat kulturális intézményeinek közösségi média-aktivitását összefogó és támogató Facebook-oldal, a DekulT - közölte a városháza sajtószolgálata szombaton az MTI-vel.    Az új oldal célja, hogy egyrészt Debrecen lakosai körében erősítse a kultúra összetartó erejét, másrészt, hogy még szorosabbra fűzze a szálakat a határokon inneni és túli közösségekkel a virtuális térben is.
    A DekulT egyrészt Debrecenhez kötődő tartalmakat fog közölni, , másrészt kulturális közösségi aktivitásokat igyekszik generálni és koordinálni. A közlemény kitér arra, hogy az utóbbi napokban a Magyarországon kihirdetett koronavírus-veszélyhelyzet is indokolja az online kulturális aktivitásokat, hiszen az emberek egészségének megőrzése érdekében Debrecen kulturális intézményei határozatlan ideig nem látogathatók.A DekulT Facebook-oldal mindenki számára elérhető a facebook.com/dekult.nemzeti.osszetartozas/ linken keresztül.
    A DekulT Facebook-oldalon Debrecennel és a régióval kapcsolatos képeket, videókat, írásokat tesznek közzé, emellett várják a város, valamint a határon inneni és túli települések lakosságának aktivitását a témához szorosan kapcsolódó tartalmak megosztásával - zárul a debreceni városháza közleménye.További cikkek a témakörből
Több debreceni buszjárat menetrendje módosul
2020-03-21 - 17:30:56
A módosításokkal kapcsolatban érdemes tájékozódni a DKV honlapján.
A járványhelyzetre tekintettel nem ülésezik Debrecen közgyűlése sem. A Debreceni Egyetem veszélyhelyzeti alapot hozott létre és a házasságkötéseket is felfüggesztették
2020-03-22 - 10:03:55
A Debreceni Egyetem a járvány megfékezése és a polgárok biztonsága érdekében veszélyhelyzeti alapot hozott létre 650 millió forintos keretösszeggel. Közleményük szerint a pénzt az egyetem nem egészségügyi területekről származó bevételeiből biztosítják.
Városi Segélyalapot hoztak létre a debreceni nehéz helyzetbe jutottak támogatására
2020-03-21 - 17:25:44
A polgármester pénteki videoüzenetében a debreceni emberekhez és vállalkozások vezetőihez, tulajdonosaihoz is fordult, s azt kérte, akinek van lehetősége, járuljon hozzá az alaphoz, hogy minél több rászorulón tudjanak segíteni.
Mától telefonos ügyfélközpontot működtet a Debrecen polgármesteri hivatala
2020-03-18 - 14:08:59
A Debrecen Polgármesteri Hivatalában az ügyfélfogadás valamennyi épületben szünetel.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu