Fogyasztóvédelmi füzeteket adtak ki a közműszolgáltatásról
2019-08-04 - 11:03:41

A cél, hogy tájékoztassa a fogyasztókat a legfontosabb fogyasztóvédelmi ügyekben, növelje a fogyasztók tudatosságát, megelőzve ezzel a vitás helyzeteket. Az új kiadványok letölthetők a hivatal honlapjáról a sajtó, kiadványok, fogyasztóvédelmi kiadványok rovatból.

Fogyasztóvédelmi füzeteket adott ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a közmű-szolgáltatás ki- és visszakapcsolásának szabályairól, valamint a közműszolgáltatások legfontosabb tudnivalóiról - közölte a hatóság az MTI-vel.    A két újabb füzet része a "Panasza van? Segítünk!" fogyasztóvédelmi kiadványsorozatnak, amelynek célja, hogy tájékoztassa a fogyasztókat a legfontosabb fogyasztóvédelmi ügyekben, növelje a fogyasztók tudatosságát, megelőzve ezzel a vitás helyzeteket - olvasható a közleményben.    A tájékoztatás szerint a 7-es számú fogyasztóvédelmi füzet segít megismerni a tartozás miatti ki- és visszakapcsolás alapvető szabályait, valamint információt nyújt a lehetőségekről. A 8-as számú kiadványban a társasházakban, lakásszövetkezti lakásokban élőknek foglalják össze a közművekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.  A Hivatal közölte, annak érdekében, hogy a kiadványsorozat legújabb füzetei széles körben elérjék a fogyasztókat, országos sajtókampányt szervez a megyei kormányhivatalok közreműködésével.    Az új kiadványok letölthetők a hivatal honlapjáról a sajtó, kiadványok, fogyasztóvédelmi kiadványok rovatból.További cikkek a témakörből
Új tantárgy jöhet az iskolákba
2019-08-04 - 11:12:48
Az új tantárgy neve: Digitális kultúra
Országszerte vizet osztanak- A hőségben dolgozók kiemelt védelmére hívják fel a munkaadók figyelmét
2019-08-11 - 10:53:12
Országszerte vizet osztanak, párakapukat működtetnek, locsolják az utakat és több helyen közterületi vízcsapokat is megnyitottak a hétfő éjfélig elrendelt hőségriasztás miatt.
A genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a múlt héten elrabolt 15 éves román lány maradványait találták meg
2019-08-04 - 11:00:04
A múlt héten szerdán elrabolt 15 éves Alexandra ügye hatalmas közfelháborodást keltett Romániában, miután kiderült, hogy hiába hívta többször is a 112-es segélyhívószámot, a rendőrök nem hittek neki, kioktatták, a hatóságok nem voltak képesek idejében azonosítani a hívás helyét, és közbelépni, hogy megmentsék az életét.
Hajóépítéssel kezdődött szombaton a PET Kupa- Hétfőtől tisztítják a Tiszát
2019-08-04 - 10:57:29
A május végi árhullám után rekord mennyiségű felhalmozódott hulladékra számítanak a szervezők, a 7. PET Kupa résztvevői naponta várhatóan több tonna, főként műanyag hulladéktól mentesítik a folyót és árterét.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu