A magyarországi halfogyasztás 70 százaléka karácsonyra esik
2016-12-04 - 10:48:03

Gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.

- Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje az M1-en.    A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.



További cikkek a témakörből
Erre figyeljen, ha külföldre utazik az ünnepekre
2016-12-05 - 16:27:37
Fokozott óvatosságra inti a Külügyminisztérium a külföldre utazókat
Péntekig lehet jelentkezni a központi vizsgákra
2016-12-05 - 16:28:53
A felvételiről bővebb információk az Oktatási Hivatal honlapján találhatóak
Egy szezonra jó a védőoltás
2016-12-04 - 09:18:10
Az influenza elleni védőoltás csak az adott szezonra szól, mivel a vírus nagyon változékony - hívta fel a figyelmet Molnár Zsuzsanna főorvos az M1 -en.
Nézőpont Intézet: 35 javaslat a \"hófehér\" gazdaságért
2016-12-04 - 09:08:52
Az ajánlások a készpénzállomány csökkentését, az elektronikus fizetés kiterjesztését, az adóbeszedés feltételeinek javítását, az igazságosabb közteherviselést, valamint az adófizetéssel, üzleti tevékenységgel és állami szabályozással kapcsolatos átláthatóság megerősítését szolgálják.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu