Védjegyrendszert alakít ki a DE2013-04-24 - 18:08:19
Ez hozzájárulhat ahhoz is,
hogy a közelmúltban történt lóhúsbotrányhoz hasonló a Magyarországon
előállított termékek esetében fel se merülhessen.
A Debreceni
Egyetem vezetésével négy hazai felsőoktatási intézmény indított kétéves közös
élelmiszer-biztonsági kutatómunkát - közölte Jávor András, a DE oktatási
rektorhelyettese, a program szakmai vezetője. Jávor András szavai szerint a mezőgazdasági
és az élelmiszer-tudományi területeket felölelő közös munkával, továbbá a
késztermékek ellenőrzésével és a közös marketinggel végső soron egy olyan
védjegyrendszert kívánnak kialakítani, amely egy fontos üzenet a fogyasztóknak
a termék minőségéről. Ez véleménye szerint hozzájárulhat ahhoz is,
hogy a közelmúltban történt lóhúsbotrányhoz hasonló a Magyarországon
előállított termékek esetében fel se merülhessen.
|
|