Bevállalósok az olaszok, legalábbis az idei fagyi trendet illetően2012-06-26 - 09:42:03
A bevállalós olaszok reggelire
malátafagyit, uzsonnára pedig lekvárfagyit kínálnak péksüteményben
Hiába a gazdasági válság, a
fagylalt idén nyáron is sikeres terméknek bizonyul az olasz fagylaltosok
szövetsége szerint. A mesterséges ízeket a természetes alapanyagok váltották
fel a tölcsérekben. A világoskék színű Törp fagylaltíz már a múlté, az idei
nyár különlegességének az articsóka, a rozmaring és a levendula számít. Egy
korábbi hazai GfK Hungária kutatás szerint a magyar háztartások 40%-a vásárolt
valamilyen családi kiszerelésű jégkrémet, és a vegyes ízesítésűek a
legnépszerűbbek. Az egy ízt tartalmazó termékek között továbbra is a klasszikus
vanília és csokoládé íz a sláger. A bevállalós olaszok ugyanakkor reggelire
malátafagyit, uzsonnára pedig lekvárfagyit kínálnak péksüteményben.
|
|